İçeriğe geç

Acil Marangozluk Hizmeti – 0530 112 80 90

İstanbul’da acil marangozluk hizmeti ekibimizle haftanın 7 günü hizmetinizdeyiz. Mobilya tamiri – mobilya imalatı – mobilya montajı ve mobilya adına yaptırmak istediğiniz ne varsa kısa sürede yaptırabilir bu hizmetimizden yararlanabilirsiniz.


Yapmış olduğumuz bu işten keyif alıyoruz, yaptığımız tüm işlere sevgi katarak o işi en doğru şekilde tamamlıyoruz. İşini severek yapmanın mutluluğu, teknolojinin getirdiği kolaylıklar ve siz değerli müşterilerimizin arzusu sonucunda ortaya çıkan eserlerle hizmetlerimizi sürdürüyoruz.

Kısaca biz ne işlerle uğraşırız size biraz kendimizi tanıtmak isteriz..
Biz İstanbul’da mobilya montajı – mobilya tamiratı – özel mutfak dolabı yapımı – evde tozsuz dolap kesimi – dolap kısaltma işlemleri ve ikea – koçtaş ürünlerinin montajını yapıyoruz.
Teknolojiyi takip ederek mobilya sektörü için faydalı olabilecek mobilya takımlarını temin ediyoruz. Hem yılların vermiş olduğu tecrübe, hemde teknolojinin getirmiş olduğu kolaylıklarla bütçenize en uygun şekilde işlemlerimizi tamamlıyoruz.

Müşteri memnuniyetini en ön planda tuttuğumuzdan hiç kuşkunuz olmasın. Küçük-büyük iş ayırt etmeksizin, ihtiyacınız olan tüm marangozluk işleriniz için 0530 112 80 90 nolu telefondan haftanın 7 günü arayabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.